Vælg en side
En Aarhus guide smartphone app der med indbydende illustrationer skal guide turister
Kontekst

Koncept case

 

Rolle

UI Design

Illustrationer

Prototyping

Grafisk Design

Animationer

 

Varighed

December 2018 – Januar 2019

Projektet

En Aarhus guide app der med indbydende illustrationer skal give turister lyst til at besøge Aarhus.

Med mulighed for at oprette sin egen liste over seværdigheder, som den pågældende gerne vil se under sit besøg i Aarhus, vil der ligeledes være mulighed for at se fotografier af seværdighederne. Illustrationerne med til at skabe en samlet identitet over appen, og er med til at fremhæve de enkelte seværdigheder.

Prototype

Adobe XD

Prototypen har taget form i Adobe XD. Adobe XD var et oplagt valg for det grundlæggende layout, da det er hurtigt, pålideligt og fungere perfekt med Adobes andre programmer, såsom Illustrator, der er brugt til seværdighederne.

ProtoPie

Da Adobe XD på tidspunktet af dette projekt ikke havde nær så mange funktioner som i dag, var der heldigvis andre programmer der kunne hjælpe. ProtoPie har en god intergration med xd, så det var en gnidningsfri oplevelse at eksportere/importere artboards. En lærig proces, hvor jeg skulle sætte mig ind i et nyt program og dens funktioner, dog har det været det hele værd, da det har givet mig en værdifuld indsigt i hvordan jeg ellers kan designe high-fidelity mockups og prototyper.

Helt sikkert et program der er værd at tjekke ud, med et voksende community, samt hyppige opdateringer.

Illustrationer